Tekir-Ağ Nisan Ayı Çalışmaları

02.05.2019 333

1.Eğitim Ortamları, Fiziki İmkânlar Alanı

Okul tarihçesi ile ilgili uygun bir pano belirlenerek köşe oluşturulmuştur. Oluşturulan köşe görsellerle desteklenmiştir. Atatürk Köşesi ve Şeref Köşesi'nin bakım ve tertibi yapılmıştır.

2.Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı

MEB tarafından önerilen kitap listesinde yer alan; Pal Sokağı Çocukları, Martı, Acımak, Binboğalar Efsanesi ve Kraliçeyi Kurtarmak kitapları seçilerek öğretmen ve idarecilerle birlikte okunmuştur. Kitaplar bittikten sonra kitaplar hakkında konuşulup tahlil yapılmıştır.

3.Akademik ve Mesleki Gelişim Alanı

Mesleki ve teknik eğitim ile sanat ve spor eğitimi veren okulların alan ve dalları öğrencilere tanıtılmıştır. Bu okullardan gelen yetkili kişilerce öğrencilere seminer verilmiştir. Okul rehber öğretmeni ile işbirliğine gidilerek üst öğrenim kurumları hakkında seminer çalışmaları düzenlenmiştir.

4.Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçemizde yapılan Yıldız Erkekler Futsal müsabakasına katılınmış olup okul takımımız ilçe 2.'si olmuştur.

Ayrıca 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları münasebetiyle okulumuzda da 30 öğrencinin katıldığı Voleybol turnuvası düzenlenmiş olup turnuva halen devam etmektedir.

5.Çevre ve Paydaşlarla İşbirliği Alanı

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri için Ergene İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapıldı. Öğrencilere Bağımlılıkla Mücadele semineri verildi.

6.İzleme ve Değerlendirme Alanı

Okul müdürlüğü tarafından yapılan ders denetimleri raporlaştırılmıştır.

02-05-201902-05-201902-05-201902-05-201902-05-201902-05-201930-04-2019